Braiseret lammehals

Dejlig nem opskrift på lammehals, der bliver braiseret i rødvin. Rødvinen bliver efterfølgende tryllet om til den lækreste sauce med enebær, og retten kan f.eks. serveres med nye kartofler, kartoffelmos eller lignende.

Til 6 personer

Brun kødet i smør i en gryde. Vend stykkerne, så de bliver lige brune på alle sider. Drys med salt, peber, rosmarin og knuste enebær.

Hæld rødvinen ved, og lad retten småsnurre under låg ved svag varme, til kødet er mørt. Det tager ca. 45 minutter.

Tag kødet op, og hold det varmt. Lad skyen koge ind, eller tilsæt evt. lidt lammefond, alt efter hvor meget sauce der ønskes. Tilsæt meljævning, og kog saucen igennem.

Smag til med salt og peber, og server saucen med lammekødet og f.eks. nye kartofler og en grøn salat.

Tilberedningstid: Ca. 1 time.

Indsendt af
d.
05.08.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.