Rabarbertærte med smuldredej

Utrolig nem og lækker rabarbertærte med sprød smuldredej, som passer perfekt sammen med de syrlige rabarber.

  • Vidunderlig rabarbertærte med en dejlig sprød overflade.
  • Her kan man rigtigt se smuldredejen inden tærten bliver bagt.

Til 6 personer

Smuldredej

Skyl rabarberne grundigt og skær dem i stykker på ca. 2 cm.

Smør tærtefadet med lidt smør, og fordel rabarberne i fadet. Drys sukker og kartoffelmel over. Ryst fadet lidt så sukker og kartoffelmel fordeles mellem rabarberstykkerne.

Smuldredejen

Smuldr hvedemel og smør sammen. Bland sukkeret i.
Fordel smuldredejen over rabarberne.

Bag rabarbertærten i en forvarmet ovn ved 225 grader i ca. 25 minutter, eller til den er lysebrund på toppen.

Kan serveres både lun og kold med f.eks. creme fraiche, flødeskum eller vaniljeis, eller bare som den er.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.