Is-Crisp

Ingredienser

Smørret smeltes i en gryde. Farinen tilsættes, og blandingen røres cremeagtig. Kokos og cornflakes røres i. Halvdelen af crispen lægges på serveringsfadet, hvorpå isen placeres, og resten af crispen fordeles over isen. Isen sættes i køleskabet. Crispen vil fæstne sig til isen, så den er serveringsklar når hovedretten er spist.

Tips: Isen kan med fordel serveres med sæsonens frugter.

Tilberedningstid : Ca. 15 min.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:

Lav selv den lækreste is

De bedste ismaskiner

De bedste ismaskinerEn god ismaskine gør en kæmpe forskel for resultatet, så hvis du elsker is er du nødt til at have en ordentlig maskine.Find de bedste på Gelateria.dk



Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.