Kaviartærte

Ingredienser

1. Hak fedtstoffet ud i melet. Tilsæt væsken og ælt dejen hurtigt
sammen. Lad den hvile koldt en times tid.

2. Rul dejen ud. Skær den i to ens firkantede stykker. Læg dem på en
bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen ved 200 grader i
10-15 minutter.

3. Lad bundene svale af på en bagerist.

4. Bland ingredienserne til fyldet.

5. Pil løgene og hak dem fint.

6. Læg bundene sammen med fyldet og pynt den øverste bund med striber
af rød kaviar, løg og sort kaviar. Server straks ellers bliver
bundene bløde.

Kan serveres med: Kold hvidvin.

Tilberedningstid ca. 2 timer heraf ca. 1 time for dejen at ligge
koldt og 10-15 minutter i ovnen plus tid for afkøling af bundene.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.