Friske Hvide Trøfler med Fettuccine-Pasta

Dette er en rigtig fin ret, som ikke er spor svær at lave, det kræver blot man skaffer nogle trøfler og lidt cognac så er resten noget som de fleste har i husholdningen.

Ingredienser

Pastaen koges al dente.

Trøflen børstes fri for jord.

1/3 af trøflen høvles fint, helst på et trøffeljern, og sauteres i smør.

Resten gemmes og høvles over retten ved serveringen.

Fløde, cognac og kødfond tilsættes.

Saucen tilsættes evt. en anelse fintklippet merian og smages til med salt og peber.

Det hele blandes med den afdryppede pasta.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.