Tre canapeer

Canapeer kan varieres i det uendelige og er lækre at servere for gæsterne. Her kan du se tre lækre opskrifter.

Ingredienser

1. Lav canapeer ved at stikke runde skiver ud af franskbrød f.eks med
et glas. Skorperne kan eventuelt tørres og bruges som rasp.

2. 4 canapeer med rejer og kaviar: Bland fedtstof og citronskal og
smør brødet hermed. Læg rejerne på og top op med kaviar. Dryp med
citronsaft.

3. 4 canapeer med leverpostej og saltagurk: Bland fedtstof og paprika
og smør brødet hermed. Rør leverpostejen med fløden og tilsæt den
hakkede saltagurk. Sprøjt massen ud på brødet og pynt med oliven.

4. 4 canapeer med kyllingesalat: Bland fedtstof og karry og smør
brødet hermed. Hak kylling og ananas og vend det i mayonnaisen, som
er rørt med flødeskum. Krydr eventuelt. Anret kyllingesalaten på et
salatblad på brødet og pynt med tomatbåde, citronskiver og persille.

Tilberedningstid ca. 30 min.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.