Syv små fisk

Ingredienser

I. En rullet sildefilet anrettes på et salatblad og garneres med
sort kaviar, peberfrugtring, citron og dild.

II. Kogte, kolde kartoffelskiver lægges på et lag af porreringe.
Pynt med en sild og drys lidt paprika over.

III. Skiver af hårdkogt æg. Derpå sildestykker; pynt med radiser.

IV. Finthakket sild og purløg evt. lidt moset æggeblomme.

V. Sild rullet om en rå æggeblomme.

VI. Udhulet tomat med creme fraiche, sild og hakket dild, purløg og
karse

VII. Finthakket sild, kartoffel og purløg i en usødet pandekage.

Tilberedningstid ca. 15-20 minutter.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.