Mimoseæg

Kogte æg med en mayonnaisesalat drysset med mosede æggeblommer og pyntet lidt med agurk, citron og salatblade.

Ingredienser

1. Hårdkog æggene, beregn 8-10 minutter.

2. Hak krabbekød (eller alternativt bruges dampede grøntsager) fint og bland det i mayonnaisen. Smag til med salt og peber.

3. Skyl æggene i koldt vand. Pil og halver dem forsigtigt. Tag blommerne ud og mos dem.

4. Fyld æggebådene op med mayonnaisesalaten.

5. Drys med de mosede æggeblommer og pynt med agurkeskiver, citronbåde og salatblade.

Kan serveres med: Kuvertbrød./Flutes.

Tilberedningstid: ca. 25 minutter.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.