Små sandwiches til frokostbesøg

Til en stor frokost med gæster som eksempelvis til påske eller jul er disse sandwich oplagte at lave.

Ingredienser

1. Rør de forskellige fyld sammen hver for sig.

2. Del hver brødskive i fire mindre snitter og læg dem sammen to og to om lidt fyld.

3. Læg de små sandwiches på en staniolbeklædt rist eller bageplade og sæt dem i ovnen ved 250 grader eller grill. Beregn 5 minutter på hver side.

4. Server straks.

Tilberedningstid ca. 20 minutter heraf ca. 10 minutter i ovn eller grill.

1. Kog æggene hårde (ca. 8-10 minutter). Skyl dem i koldt vand, inden de pilles. Skær dem i skiver.

2. Bland creme fraiche med sennep, og fordel det i et fad.

3. Anret rækker af sild i skiver, hakket rødløg og klippet dild på et fad.

4. Læg æggeskiverne dekorativt rundt i fadet.

Kan serveres med: Rugbrød og smør. Koldt øl og måske en snaps.

Tilberedningstid ca. 15 minutter.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.