Avocado med fyld

Cremet avocado fyldt op med friske champignonskiver. Råvarernes milde smag piftes op af en let syrlig marinade med dekorativ persille og den evigt populære smag af hvidløg. Server evt. med flutes eller ristet brød for en fyldigere forret.

  • Nem og lækker forret med avocado og champignon.

Til 4 personer

Avocadoerne skæres i halve og kernen fjernes. Champignoner vaskes og snittes i smalle skiver. Pres hvidløg og bland det med olie, vineddike, persille og krydderier.

Marinaden kommes over champignonskiverne, som derpå kommes i avocadoerne. De bør stå et køligt sted i omkring 10 min. inden servering, så marinaden når at trænge ind.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.