Nøddetærte

Ingredienser

Frosting

Garnering

Tilbehør

Mal nødderne i en kværn eller en blender. Kom æg, sukker og bagepulver i en skål og rør det sammen til en jævn dej. Rør de malede nødder i dejen

Beklæd en rund 1. form, ca 22cm i diameter; med bagepapir. Hæld dejen i og bag kagen ved 175 grader i ca 40 min.

Tag nøddebunden ud og lad den køle lidt. Træk bagepapiret af. Opbevar nøddebunden i staniol til den er helt kold.

Rist nødderne til garneringen ved 175 grader i ca 10 min. Gnid dem mellem hænderne, så den brune skal ryger af.

Smelt fedtstoffet og rør flormelis, kakao og fløde idet. Rør i det til det bliver koldt. Pisk æggehviden stiv og bland den i frostingen.

Bred frostingen over kagen og pynt med nødderne.

Prøv også vores opskrifter på chokoladekage, chokolademuffins og chokolademousse

Indsendt af
d.
29.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.