Ostegratinerede ansjoser

Ingredienser

1. Skræl kartoflen og skær den i fire skiver, så store som muligt.

2. Steg kartoffelskiverne næsten møre i fedtstoffet på en stegepande
og krydr.

3. Rens porren og snit den fint. Svits den let i lidt fedtstof.

4. Mos ansjosfileterne og bland dem med porre og dild.

5. Læg kartoffelskiverne på en staniolbeklædt rist eller bageplade og
kom ansjosblandingen over. Dryp med citronsaft og dæk med tomatskiver
og ost.

6. Gratiner ca. 10 minutter i ovnen ved 250 grader eller grill.

7. Anret på salatblade og server.

Tilberedningstid ca. 30 minutter heraf ca. 10 minutter i ovn eller
grill.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.