Kylling i Riesling

Kylling i Riesling er en dejlig ret der er nem at lave men alligevel smager den fantastisk!

Ingredienser

Kyllingen deles i 6-8 stykker. Stykkerne brunes på begge sider, først med skindsiden nedad. Overflødigt fedt hældes fra. Evt. cognac hældes ved og antændes (husk først at slukke for emhætten). Løgene hakkes. Løg og vin tilsættes. Lad det hele snurre under låg, i cirka 40 minutter.

Majsstivelsen udrøres i fløde og creme fraiche og røres i. Champignonerne renses og skæres i kvarte. Champignonerne tørristes på en pande og tilsættes. Retten koges igennem og smages til. Kommes i et serveringsfad og drysses med persille.

Tilbehør: Flutes, dampede gulerødder og sukkerærter.

Drikkevarer: En god Riesling fra Alsace.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.