Fyldte auberginer

En rigtigt spændende ret sprægnfyldt med gode råvarer. Skal i ovnen i ca. 40 minutter og serveres med grøn salat og flutes.

Ingredienser

Auberginerne flækkes på langs og drysses med salt. Trækker ca. ½ time. Skylles og koges 5-7 min. i letsaltet vand.

Skallerne udhules, så der er 1 cm kød tilbage. Skallerne stilles i et smurt ovnfast fad. Indmaden hakkes med en kniv.

Oksekødet svitses i margarine. Indmaden svitses med. Løget hakkes og svitses med. Hvidløg, selleri og peberfrugt i terninger svitses med. Tomaterne skoldes, flås, hakkes og tilsættes. Timian og Worchestershiresauce tilsættes. Tages af varmen. Æg, tomatpure, salt og peber tilsættes. Fyldet fordeles i skallerne. Drysses med rasp. Små smørklatter fordeles over. Stilles i ovnen ved 200 grader i ca. 40 min. på midterste ribbe.

Serveres med flutes og grøn salat.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.