Fyldte koteletter på spinatbund

Fyldte koteletter på spinatbund er en sund og velsmagende ret. Prøv den!

Ingredienser

Der skæres en lomme i hver kotelet. Nødderne hakkes og blandes med hvidløg, fintklippet basilikum, citronskal, salt og sammenpisket æg.
Fyldet fordeles i koteletterne, der lukkes med en kødnål. Porrerne deles i kvarte på langs, skæres i cirka 4 cm. lange stykker og dampes i olien. Den rensede spinat slynges godt for vand og dampes med. Smag til med hvidløg, salt, peber og muskat og hæld det i et ovnfast fad. Koteletterne brunes på tør pande, eller i 1/2 spiseskefulde olie et par minutter på hver side. Derefter lægges de på spinaten. Kom fadet i ovnen på midterste rille, i 15-20 minutter, ved 200 grader.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.