Braiseret oksetværreb

Ingredienser

1. Tværrebet ridses i fedtet og krydses med salt og peber

2. Citroner skæres i ottendedele. De øvrigt grøntsager renses og
skæres groft. Lægges i et ildfast fad. 12-16 hvidløgsfed, samt hele
rosmarin og timiankviste stikkes ned mellem grøntsagerne. Tværrebet
lægges ovenpå. Væske hældes ved, og retten stilles i ovnen ca. 3
timer ved 170 grader. Væskestanden bør bevares undervejs ved evt. at hælde
lidt mere vand på.

3. Når tværrebet er færdigt hældes skyen fra. Skummes for fedt.
Balsamico eddiken koges ind til 1/3, skyen hældes på, koges evt. ind,
smages til og gives sammen med grøntsagerne til tværrebet.

4. Tværrebet varmes på i saucen, eller det kan lægges i pres og
bruges til pålæg.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.