Enebærgrillede foreller

Ingredienser

Forellerne drysses med salt, trækker en ½ time og aftørres. Drysses ind- og udvendig med knuste enebær, salt, peber, mel og hakket persille og grilles ca. fem minutter på hver side på havegrillen.

Nogle enebær drysset ned i den glødende grill giver en fin smag til fisken. Serveres med dip og tilbehør.

Forslag til dip: Creme fraiche rørt med revet peberrod og finthakket æble. Mayonnaise og creme fraiche rørt med hakkede krydderurter (persille, dild, purløg, basilikum).

Forslag til tilbehør: Skåle med finthakket grøn og rød peberfrugt, grønne og sorte oliven, smuttede smørristede mandler og skiveskårne champignon.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.