Hellefisk på spid

Ingredienser

Hellefisk, tomater, løg, peberfrugt og minimajs sættes på spid skiftevis: fisk, tomat, fisk, løg, fisk, peberfrugt, fisk, majs osv.
Stop ca. 5 cm fra spid-spidsen.

Dressing røres godt sammen. Fisk og grøntsager pensles med dressingen.
Grill fisk og grøntsager ca. 2-3 minutter på hver side (her er tale om 4 sider). Vurder fisk og grøntsager i duft, farve og mørhed. Serveres
med friskbagt landbrød, årstidens salat (spidskål, blomkål, squash, friske ærter, bredbladet persille m.v.). Hertil dressing eller sauce efter smag og behag.

Se også denne opskrift med hellefisk

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.