Laksekoteletter på grill med urtekartofler

Ingredienser

Friske krydderurter

Lakseskiverne renses og skylles, tørres og pensles med dressing.
Skiverne lægges i grillnet. Beregn 5-6 min. på hver side. Drys lidt tørret estragon over stegningen - det giver smag og duft.

Serveres med urtekartofler, flutes og dagens salat med dressing.

Urtekartofler: Kartoflerne skylles og renses let, tørres og lægges på bagepapir med små klatter margarine - herover hakkede urter og lidt salt. Bagepapiret foldes om kartoflerne, lukkes med clips eller hæftemaskine således, at der er hold om kartoflerne. Bages ved 180-190 grader i ca. 35-40 min. Serveres rygende varme.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.