Fjordreje-bisque

Ingredienser

1. Fjordrejer, grøntsager, hvidløg, ingefær, tomatpure og paprika sauteres i olivenolie til det begynder at tage farve. En suppevisk bundet af krydderurtestilke kommes ved sammen med peberkorn.

Hvidvin og vand hældes over. Koges under låg i 30 min. Blendes, kommes tilbage i gryden, bringes i kog og sigtes.

2. Der skulle nu gerne være ca. 5 dl rejebisque, der smages til med salt. Herfra kan man fx lave suppe eller bavaroise.

3. Her handler det jo om suppe, så piskefløden hældes i bisquen, koges igennem, smages til og serveres i suppetallerkener - garneret med de
pillede fjordrejer.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.