Lagkage med jordbær og citroncreme

Ingredienser

1. Pisk æg og sukker hvidt og skummende.
2. Vend mel og bagepulver i.
3. Kom dejen i en smurt springform og bag den ved 200 grader i 25-30 minutter.
4. Lad kagen afkøle lidt, inden den tages ud af formen og lægges på en bagerist.
5. Til fyldet blandes vand, citronsaft,
maizena og æggeblomme i en gryde.
6. Opvarmes under piskning til cremen tykner, tilsæt citronskal og sæt gryden i koldt vand til
afkøling. Pisk af og til i cremen.
7. Pisk æggehvide og fløde hver for sig, og vend det i den kolde creme.
8. Del kagen i tre bunde med en sytråd.
9. Fordel creme og jordbær i skiver mellem lagene. 10. Sæt kagen koldt - lav den gerne dagen før.
11. Dæk kagen med flødeskum og pynt med jordbær.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.