Lammeragout

Ragout med lammebov, løg, aubergine, champignon, flåede tomater og bacon. Hældes over kogte ris og serveres.

Ingredienser

1. Skær kødet fra benene og skær det i terninger.
2. Brun kødet i margarine og olie, tilsæt de hakkede løg, knust hvidløg og terninger af aubergine.
3. Drys paprika og mel i gryden og rør til det er opsuget.
4. Hæld bouillon ved og lad retten koge til kødet er mørt - ca. 1 time.
5. Risene hældes i det kogende vand tilsat salt.
6. Risene koges ved svag varme i ca. 12 minutter under låg.
7. Der slukkes og risene står yderligere 12 minutter under låg.
8. Imens ristes baconskiverne, der er skåret i tern, på en tør pande.
9. Champignon renses og skæres i skiver og tilsættes baconen.
10. Skær de flåede tomater i mindre stykker og kom dem på panden.
11. Denne blanding hældes over de færdigkogte ris, der serveres til lammeragouten.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.