Pasta med tun og røget hellefisk

Ingredienser

1. Kog pastaen efter anvisning på pakken.

2. Læg halvdelen i et smurt ovnfast fad.

3. Skær hellefisken i tynde strimler og del tunfisken i små stykker.

4. Læg de to slags fisk ovenpå pastaen og fordel resten af pastaen henover fisken.

5. Rens champignon, skær dem i skiver og svits dem i margarine.

6. Skær tomaterne i skiver, fordel champignon og dernæst tomater ovenpå pastaen.

7. Bland creme fraiche, æg, parmesanost, mælk, hakket persille og knust hvidløg sammen og krydr
med salt og peber.

8. Hæld æggemassen over retten og sæt den i ovnen
ved 200 grader i 25-30 minutter.

Se også denne opskrift med hellefisk

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.