Bedstemors Forloren Hare

Ingredienser

Ælt kødet med kryderier, æg, væske og rasp. Form farsen til et aflangt brød, læg det i et smurt ildfast fad. Læg Baconstrimlerne tæt sammen ind over kødet. Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 225 grader, midt i ovnen i ca 15 min. Hæld bouillion og fløde ved kødet når det er brunt. Dæmp varmen til til 170 grader og vidresteg haren i ca 40-45 min. Dryp Haren af og til under stegningen. Når haren er færdig hældes stegeskyen fra haren gennem en sigte op i en kasserolle. Jævn saucen med lidt meljævning, lad den koge, og smag den til med ribsgele. Serveres med: Hasselbach Kartofler; Bagekartofler skæres 2/3 igennem i tynde skiver, pensles med olie og drysses med salt. Stilles i et ildfast fad ved siden af Haren i ovnen, Det hele skulle så være færdig samtidig.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.