Rester af hamburgerryg

Brug dine rester! God mad bør ikke gå til spilde. Slet ikke når du, nemt og lækkert, kan lave en dejlig ovnret med mørt kød, som trækker ekstra smag fra det grønne underlag af porrer. Server evt. med dampede gulerødder og ærter.

  • God opskrift med hamburgerryg, tomat, ost og porre. Her serveret med ærter og gulerødder.

Til 3 personer

Porren skæres i tynde skiver, som fordeles i et ovnfast fad. Herpå lægges hamburgerryggen, inden den drysses med lidt peber og paprika. Tilsæt bouillon. På overfladen lægges skiver af tomat og ost.

Bag retten i ca. 40 min. ved 200 grader.

Rester af hamburgerryg kan også bruges i denne nemme og cremede ovnret.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.