Lamme- og abrikosspid

Ingredienser

Pil og hak hvidløget og bland det med vin, olie, salt, persille og sukker. Skær kødet i terninger 3-4 cm og bland det i marinaden. Lad det stå tildækket og koldt 2-3 timer.

Skær de rensede courgetter i skiver. Skær de friske abrikoser i halve og fjern stenen. Tørrede abrikoser lægges i vand et par timer. Skær
champignonerne igennem i halve eller kvarte. Bland raspen med hakket persille i en plastpose.

Tag kødet op af marinaden og dup det fri for væde. Kom det i posen og bland, til kødet er ensartet paneret. Sæt kødet på spiddene sammen med
courgetter, champignons og abrikoser. Steges 10-12 minutter og vendes jævligt undervejs.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.