Torsk til sandwich

Lav nemt en spændende, delikat frokost ved at bruge bagt torsk i din sandwich. Evt. kan du supplere fisken med saftige grøntsager, salat og dressing efter smag, men torsken har også i sig selv en god, let syrlig og let pikant smag.

Ingredienser

Fedtfattig

Torskefileterne saltes og får lov at trække indtil brug.

Fileterne deles i 4 stykker og lægges i et ovnfast fad. Citronskallen rives over fisken og saften dryppes over. Chilien hakkes fint og drysses over sammen med salten.

Torsken bages ved 160 grader i ca. 10 min. og den er klar til at komme i en sandwich.

Prøv også kogt torsk eller torskerogn.

Indsendt af
d.
25.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.