Forel med løg kompot og tomatsauce

En skøn opskrift på forel, løgkompot og tomatsauce. Tilføj kogte kartofler og du har en fantastisk hovedret.

Til 2 personer

Løgkompot

Tomatsauce

Løgkompot:
Kom løg, appelsinsaft og hvidvinseddike i en tykbundet gryde og sæt den over jævn varme. Skru ned når løgene koger og lad dem stå ganske stille, mens al væden fordamper, og løgene bliver møre. Smag til med honning, salt og peber. Rør 1 spsk. smør i. Hold Kompotten lun.

Tomatsaucen:
Kom tomaterne i en gryde og lad dem koge ud i egen saft. Gnid den gennem en sigte og varm puréen op. Smag til med salt og peber og pisk ca. 50 g smør i.

Fisken:
Dup den tør på begge sider. Skær hver filet i 2-3 stykker på tværs. Drys med salt og peber og steg dem i olie i ca. 2 min. på skinsiden ved jævn varme. Vend fisken og lad den få 30 sek. på kød siden.

Serveres med kogte (asparges) kartofler.

Indsendt af
d.
29.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.