Sild i folie med champignons og urter

Ingredienser

Løgene hakkes og brunes let, de skivede champignons tilsættes og svitses, til væden er fordampet. Dryp med lidt citronsaft, og tilsæt
4-5 spsk hakkede urter, og smag til med salt og peber. 4 stykker folie smøres, og 4 sildefileter lægges herpå med skindsiden mod folien. Svampeblandingen fordeles på fiskene, der dækkes med de resterende sild - denne gang med skindsiden op. Læg evt. en klat smør i hver pakke, og fold folien sammen. Pakkerne lægges i et fad og
sættes i ovnen ved 190 grader, til silden er gennemkogt, ca. 20-30 minutter. Folien foldes ned omkring silden, og der gives pillekartofler, citronbåde og smeltet smør til.

Foliepakkerne kan også tilberedes på grillen - fisken er færdig, når rygbenet let kan trækkes ud. Pas på at folde folien omhyggeligt, så væden ikke løber ud.

Prøv også denne opskrift på marinerede sild.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.