Grillstegt laks med dild og peberrodstærte

Ingredienser

Hak mel og smør sammen og findel det til en grynet masse. Tilsæt vand og ælt dejen sammen. Tryk eller rul dejen ud i en tærteform, ca. 20 cm i diameter, og bag den ved 225 grader i ca. ti minutter.

Pisk æggene sammen med fløde, peberrod, dild, salt og peber. Hæld det i den halvbagte tærte og fortsæt bagningen i ca. 20 minutter, til
æggemassen er fast.

Pensl laksen med olie blandet med citron, salt og peber, og grill fisken over gløderne 3-4 minutter på hver side. Server laksen med tærten og letkogte grøntsager, f.eks. buketter af broccoli og små,
nye løg og gulerødder.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.