Ratatouille

Ratatouille er dejligt tilbehør fyldt med gode grøntsager såsom aubergine, courgetter, peberfrugter og olivenolie.

Ingredienser

Skær auberginerne og cougetterne i tynde skiver. Drys med salt og læg dem i et dørslag med en tung tallerken ovenpå. Lad dem dryppe af. Flå
tomaterne ved at skære et hak i skindet og læg dem så i kogende vand et øjeblik. Fjern derefter skindet og hak tomaterne. Pil og hak løgene, rens peberfrugtene og skær dem i skiver, og pil og pres
hvidløget.

Opvarm olien i en stor, tung gryde, og svits løget til det har fået farve. Tilsæt peberfrugter og hvidløg, derefter auberginer og squash og til sidst de hakkede tomater. Når blandingen bobler,
lægger man låg på, skruer ned for varmen og lader det simre i ca. 45 minutter.

Kan spises både kold og varm.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.