Marinerede peberfrugter

En skøn ret med peberfrugter, salatløg, fetaost og persille. Bages i ovnen i ca. 30 minutter.

Ingredienser

Peberfrugterne bages i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter, de vendes jævnligt undervejs. De skal mørne, og skindet skal blære op og løsne sig. De må gerne blive lidt sorte undervejs, men ikke over det hele.

De bagte grøntsager lægges i en skål med koldt vand, og man løsner forsigtigt skindet med en lille kniv eller fingrene, eventuelt under den kolde hane.
Del frugterne i 4 dele, læg dem i en skål, snit løget i fine skiver og læg det over. Pisk olie og eddike sammen, hæld det over og stil hele herligheden kold, gerne to til tre dage før det
skal spises.

Ved servering lægger man peberfrugterne over halvtykke skiver af fetaost, og pynter med lidt løgringe og persille.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.