Gulerødder med krydderurter

Gulerødder i tynde strimler og rosmarin steges, og resten af de gode ingredienser tilsættes. En sund og velsmagende ret.

Ingredienser

Rens gulerødderne og skær dem i helt tynde skiver. Varm olien i en gryde. Kom gulerødder og rosmarin i og lad det småstege under omrøring 6-8 minutter. Hæld vandet ved og fortsæt stegningen, til
gulerødderne ved at være møre. Drys med salt og peber, knust hvidløg og hakket persille og lad det stege med de sidste minutter. Server med et drys ristede pinjekerner samt friske basilikumblade.

Tips: Pinjekernerne kan erstattes med smuttede, hakkede mandler.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.