Glaserede løg, kolde

Glaserede løg laves nemt af... ja, stort set bare løg! Du har sikkert ingredienserne allerede, nemmere bliver det ikke. Simpelt og dejligt får de en fin smag når de steges med smagsnuancer fra salt, syrlig eddike og sød honning.

  • Gyldne glaserede løg er lækkert tilbehør til f.eks. kødretter eller vegetarmad.

Ingredienser

Pil løgene, dette er lettere hvis du først lader dem ligge i koldt vand.

Steg løgene i olie i en varm pande. Rør rundt så løgene ikke brænder fast.
Salt løgene og hæld siden vandet, honningen og vineddiken i panden sammen med løgene. Lad alt koge på svag varme til al væsken er forsvundet og løgene er møre.

Lad det kølne inden servering.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.