Kryderede Kyllinger

Ingredienser

Kyllingen Flækkes, 1 stk Hugget sukker lægges i hver halvdel, og der
drysses salt, peber, Citronmelisse, hakket friske løvstikke samt groft
hakket persille i hver kyllinghalvdel, margarinen lægges på i små
klumper og trykkes fast.

Kyllingen vendes forsigtigt, så skindsiden kommer opad, og de
lægges i en lille bradepande. Pensles med Olie og salt, og sættes i
et forvarmet ovn ved 225 grader, i ca 45 min..

Derefter tilsættes 2 dl bouillon og under stegningen duppes 3 gange
grundigt med stegeskyen.

Serveres med Pommes Frites.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.