Pariserbøffer

Ingredienser

  • 4 Stk Skiver Formfranskbrød
  • 400 Gram Oksesmåkød
  • 1 Stk Spsk hakket kapers
  • 2 Stk Spsk hakket rødbeder
  • 4 Stk Rå løgringe

Oksekødet skal være af en god kvalitet og kun være hakket en gang.
Farsen lægges i en skål og alt det hakkede kommes i, kom vand og æg i og rør det hele igennem, men ikke så det bliver sejt.

Form 4 firkantede bøffer direkte på brødskiverne og steg dem med
kødsiden nedad i 25 g margarine. Kom lidt merer margarine på og vend bøfferne, og drys salt og peber på efter behag.

Læg bøfferne over på et varmt fad såsnart brødsiden er sprød og
gylden.

Pynt med Løgringe og rå æggeblomme

Se også denne opskrift på pariserbøf

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.