Hellefisk i fad med porrer
Til 4 personer
- 3/4 kg hellefiskfilet (frisk)
- 4 porrer (fintsnittede)
- 1 fennikel
- salt
- peber
- citronsaft
- 1 dl grøntsagsbouillon eller vand
- 2 spsk persille (hakket)
- creme fraiche dressing
I stedet for hellefisk kan der bruges fileter af torsk, sej, rødspætte eller anden fast fisk. Porrerne kan erstattes af fintsnittet løg og bønner.
Skær fisken i portionsstykker. Kom porrerne i et ovnfast fad. Skær fennikelknolden midt igennem og skær rod skiven ud med et kegleformet snit. Skær den herefter i skiver. Læg den mellem porrerne i fadet. Kom fisken herpå. Dryp med citron og drys salt og peber på.
Hæld væde i fadet. Læg folie over og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 25 min. Drys persille på retten og servér creme fraiche dressing til.
Se også denne opskrift med hellefisk
- Indsendt af
- d.
- 29.01.03.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Ingredienser ›
- Fiskeopskrifter ›
- Hellefisk