Hellefisk i fad med porrer

Til 4 personer

I stedet for hellefisk kan der bruges fileter af torsk, sej, rødspætte eller anden fast fisk. Porrerne kan erstattes af fintsnittet løg og bønner.

Skær fisken i portionsstykker. Kom porrerne i et ovnfast fad. Skær fennikelknolden midt igennem og skær rod skiven ud med et kegleformet snit. Skær den herefter i skiver. Læg den mellem porrerne i fadet. Kom fisken herpå. Dryp med citron og drys salt og peber på.

Hæld væde i fadet. Læg folie over og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 25 min. Drys persille på retten og servér creme fraiche dressing til.

Se også denne opskrift med hellefisk

Indsendt af
d.
29.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.