Hasselbackkartofler til ovnstegte kyllinger

En rigtigt herreret med hasselbagte kartofler og ovnstegte kyllinger.

Ingredienser

Hasselbackkartofler:

Bagetid ca. 60 min. ved 225 grader. Skræl kartoflerne og skær hver kartoffel knapt igennem i tynde skiver på tværs. Læg dem i et smurt, ovnfast
fad og pensl med smør. Drys salt over. Bag kartoflerne midt i ovnen til de er møre.

Ovnstegte kyllinger:

Stegetid 30-40 min. ved 225 grader. Skær hver kylling i 4 stykker og læg dem i en bradepande. Pensl med smør og drys salt over. Steg
kyllingerne midt i ovnen.

Tilbehør: Grøn salat med creme fraiche-dressing.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.