Aspargessuppe, flødelegeret

Dejlig nem opskrift på flødelegeret aspargessuppe, der bliver fantastisk cremet og lækker. Aspargessuppen er helt perfekt som forret eller som en let frokost, og den kan f.eks. serveres med lidt lunt flute til.

  • Hvis aspargessuppen serveres som forret, er der nok til 4 personer. Hvis den serveres som hovedret, kan 2 personer blive mætte af denne mængde.

Til 4 personer

Hæld vandet fra aspargessnitterne, og stil dem til afdrypning. Vandet skal bruges til suppen.

Smelt smørret i en gryde. Kom melet i, og lad det svitse lidt med. Tilsæt aspargesvandet lidt ad gangen, så suppen bliver ensartet.

Tilsæt derefter hønsebouillon og vand, og lad suppen koge igennem i 5 minutter. Hæld piskefløde i, og varm suppen op til kogepunktet.

Smag til med salt og peber, og kom til sidst aspargessnitterne i. Server evt. suppen med lidt lunt flute til.

Prøv også denne opskrift på aspargessuppe.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.