Spinatfisketerrine med stenbiderrogn

Ingredienser

1. Fiskekød, salt og lidt fløde 13% blendes i kort tid i
food-processoren. 2. Resten af fløde 13% tilsættes efterhånden. 3.
Æggeblommen tilsættes og det hele æg lidt efter lidt. 4. Smør og mel
tilsættes. 5. Piskefløden piskes og vendes i farsen. 6. Spinat og
persille hakkes groft og blandes i fiskefarsen. 7. Fiskefarsen kommes
i en smurt, aflang form (ca. 1 liter) der dækkes til. 8. Tilberedes i
microbølgeovnen ved fuld effekt i 3 minutter og halv effekt i ca. 3
minutter, til farsen er akkurat stivnet. 9. Ingredienserne til saucen
blandes. 10. Serveres hel på et fad eller portionsanrettet i skiver.
Pyntes med dild og stenbiderrogn.

Se også denne opskrift på stenbiderrogn

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.