Stegt hellefisk med peberrodssauce

Ingredienser

Drys fisken med salt og stil den i køleskab 1-2 timer før den skal bruges. Det fremhæver fiskens fine smag. Del de rensede courgetter på langs, og skrab det bløde frugtkød ud. Skær courgetteskallerne i små terninger, og stil dem til side. Lige inden serveringen koges de i
letsaltet vand 2 minutter. Kog fløden let tyk med hvidløg og halvdelen af peberroden. Rør konstant (meget vigtigt!), si saucen, og smag til med salt og resten af peberroden. Fisken drysses med peber,
vendes let i mel, steges straks i gyldent smør og serveres med saucen og de letkogte courgetteterninger.

Se også denne opskrift med hellefisk

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.