Tunfisksalat i marinade

God frokostsalat med tun, radiser, æg, persille, peberrod og andet lækkert.

Ingredienser

Fyld:
Æggene pilles og hakkes. Tunfisken afdryppes og deles i mindre stykker. Radiserne renses og skæres i skiver. Salaten skylles, tørres og skæres i strimler. Æg, tunfisk og radiser blandes forsigtigt i marinaden.

Marinade:
Olie, Citronsaft og vand røres til en marinade, der smages til med salt, peber og peberrod.

Den strimlede salat lægges i asietter, og fyldet fordeles heri. Drys med hakket persille eller karse og garner med citronbåde.

Serveres med kuvert-flutes og smør.

Tilberedningstid : Ca. 20 min.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.