Tunfisk-snitte

Ingredienser

Rens sellerien og kog den mør i letsaltet vand. Afkøl den. Skær
sellerien i 4 tykke skiver. Skyl salatbladene og lad dem dryppe godt
af. Udstik franskbrødskiverne til ringe med et glas og smør dem med
smør. Læg salatblade på samt runde skiver af selleri. Bland tunfisk
med lidt citronsaft og tomatpure. Fordel blandingen over
selleriskiverne. Garner med tomatskiver, samt lidt mayonnaise rørt op
med ymer og slut af med list karse på toppen. Læg en citronbåd på
hver tallerken.

Tips:

En rest kogt eller stegt kyllingekød, kan anvendes i stedet for
tunfisk

Tilberedningstid : Ca. 20 min.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.