Røget dyrekølle med røræg

Ruller af røget dyrekølle med røræg som fyld.

Ingredienser

Smelt smørret ved svag varme på en pande (det skal smelte - ikke brune). Bland æg og mælk sammen. Det skal ikke piskes, men blot lige blandes let.
Hæld æggemassen i det smeltede smør. Skru en lille smule op for varmen, men det skal stadig være svag/middel varme. Rør let i æggeblandingen hver gang den begynder at "sætte sig" indtil røræggene er færdige. Drys med salt og peber.
Læg den færdige æggemasse på kødskiverne og rul dem sammen. Server rullerne varme med rugbrød og smør til, eller kold som forret.

Tilberedningstid: Ca. 30 min.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.