Rødspættefileter med sennepssauce

Fiskefileter af rødspætter dampes møre i hvidvin og anrettes på salatblade før de hældes over med en dejlig sauce.

Ingredienser

Fiskefileterne rulles sammen fra halen og fæstnes med en tandstikker, hvorefter de dampes møre i hvidvin tilsat lidt salt. Det kan gøres i ovnen eller i en gryde med låg på. Pas på fisken ikke koger i stykker. Lagen sies fra krebsehalerne.

Salaten skylles og rystes fri for vand. Creme fraichen smages til med sennep. De afkølede fiskefileter anrettes på salatblade og overhældes med saucen.

Pyntes med krebsehaler eller rejer, sort kaviar, dild og citronskiver.

Tips: Man kan bruge anden fladfisk eller forel til denne ret.

Tilberedningstid : Ca. 25 min.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.