Æg med tomatmayonnaise

Kog æggene til hårdkogte og anret med asparges og tomat. Dertil laves en fantastisk suace som hældes over.

Ingredienser

Æggene koges hårde, ca 9 min., afkøles, pilles og halveres. Aspargeserne afdryppes og tomatterne skæres i skiver. Aspargeserne anrettes i en bunke midt på fadet. Tomatskiverne lægges i en krans omkring og æggene lægges herpå. Pynt anretningen med salatblade.

Sauce: Mayonnaisen røres op med tomatpure og yoghurt og smages til med salt, peber, tabasco og citronsaft. Saucen hældes på æggene der dog ikke dækkes helt. Resten hældes over aspargesene, og serveres med brød og smør til.

Tips : Husk at asparges og vin ikke forliges. Mineralvand eller øl er at foretrække til denne ret.

Tilberedningstid : Ca 20 min.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.