Mikrosild

Ingredienser

  • 3/4 kg sildefilet
  • 2 Spiseskeer Dild, fintklippet
  • 2 Spiseskeer Persille, finthakket
  • 1 tsk salt
  • 2 spsk smør
  • 2 Stk Æg, hårdkogte
  • Kraft Rhode Island Dressing eller Kraft French Dressing

Fisk bliver altid særdeles vellykket og velsmagende i mikroovnen. Her
er det sild med friske krydderurter og æg.

Drys salt på kødsiden af sildefileterne. Drys halvdelen af dild og
persille på bunden af en form eller fad. Læg sildene herpå med
rygsiden opad - de skal være lukket helt sammen, så fileterne synes
hele. Drys resten af krydderurteblandingen over og kom smørklatter
på. Dæk med plastfilm og tilbered retten på fuld effekt 4-5 min. Pil
imens æggene og hak dem groft. Drys dem på retten ved serveringen.
Server Kraft dressingen til eller hæld lidt over sildene når de
serveres.

Indsendt af
d.
28.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.