Mexicansk kyllingelasagne

Denne mexicanske kyllingelasagne med spinat er et sikkert hit. Både til hverdag og hvis du skal lave noget nem mad, når du får gæster.

  • Kyllinge-lasagne er et godt alternativ til de populære mexicanske pandekager. Lasagnen kan også indgå i en mexicansk buffet.

Til 4 personer

Skær kyllingekødet i tynde strimler, og steg dem gyldne i lidt olie og karry.

Hak løgene og svits dem i lidt olie i en gryde. Tilsæt, fløde, hakkede tomater, ketchup, chili, koriander og spidskommen. Lad saucen koge 10 minutter og smag til med salt og peber.

Smør et ildfast fad med lidt olie. Læg et tyndt lag sauce, og et lag lasagneplader i bunden af fadet.

Fortsæt med et lag sauce, et lag spinat, et lag kyllingestrimler og et lag revet ost. Fortsæt sådan i 3 lag (eller hvad der lige passer til fadets størrelse), og slut med et lag sauce og ost på toppen.

Bag kyllingelasagnen i ovnen ved 180 grader i ca. 40 minutter eller til lasagnepladerne er møre.

Indsendt af
d.
29.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.