Tzatziki

En klassisk, græsk tzatziki med cremet konsistens, friske strimler af agurk og en skarp antydning af hvidløg. Perfekt som tilbehør til græsk mad og til varme, tungere retter, hvor den fungerer godt som opkvikkende modspil.

  • Græsk agurkesalat på den nemme måde.

Ingredienser

Rens agurken, før den rives på den grove side af rivejernet og der strøs lidt salt på. Agurkestrimlerne skal så hvile i ca. 15 min. i en sigte, før det resterende væske trykkes fra.

Pres hvidløg og bland det med den græsk yoghurt og agurken. Smag til med hvid peber og lidt salt. Put tzatzikien på køl indtil den skal spises.

Indsendt af
d.
29.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.