Avocado med krydret fyld

Avocado og rejer er en førsteklasses kombination. Den milde, cremede avocado komplementæres fint af fastere fornemmelser af rejer og æg, dejligt krydret med aromatisk rødvinseddike, dild og syrlige kapers. Brødet giver lidt sprød modspil.

  • Velegnet som forret og let at lave.

Til 4 personer

Rejerne stilles til optøning. Olie og eddike mikses sammen og krydres med salt og peber. Æg, kapers, løg og persille snittes alt sammen i fine stykker, som kommes i. Rør rejerne i blandingen. De skal nu trække en times tid.

Snit avocadoen tværs igennem og fjern stenen. Halvdelene stilles på tallerkener og det krydrede fyld kommes over. Dekorer med dild og anret med let brunet, sprødt brød til.

Indsendt af
d.
29.10.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.